GM APARTMENT
 
Refurbishment and interior design of an apartment placed in “El Ensanche” district of Valencia, for a five members family: a couple with two kids and a teenager.
 
It is expected to improve an apartment reformed less than ten years ago which presented important storage problems, incoherent circulations, absence of criterion, dark spaces without natural ventilation and an incorrect mixture of uses.
 
We put all the needs together in two groups, on the one hand server elements are attached along the perimeter, and on the other, central storage spaces order and distribute a continuous space characterized by the visual plainness, where each cm has an assigned function.
 
From the purity of white and the nobility of wood is achieved a timeless atmosphere where light is the protagonist.
 
Year: 2013
Client: private
Area: 185 sqm
Location: Valencia | Spain
Photography: Alfonso Calza